Smartlog v3 » Min tankeblok » Fugle-felter
Opret egen blog | Næste blog »

Min tankeblok

Tanker, overvejelser, oplevelser og meninger luftes offenligt

Fugle-felter

21. Jan 2009 18:22, Janus

Cyklede en tur i eftermiddags. For en gangs skyld på landevejen, men på mountainbiken. Luften klar og kold. Solen lav og skarp. Skyggerne lange, selv græsstrå kastede skygger. Overraskede en kat med min lange skygge. Ind gennem hækken med fed hale.

Hørte ind imellem et par fugle pippe, sikkert gråspurve, men det sammen med det skarpe lys gav en anelse af forår. Ganske flygtigt selvfølgelig, men alligevel. En lille snert af lysere tider. Underligt, hvad en enkelt lille lyd kan gøre. Og hvad vi dog ikke har lagret på vores harddisk. En lille lyd sætter forårsfornemmelser i gang. Kaj Munk skrev: ”Foråret så sagte kommer.”

Fuglene havde aftalt at gruppere sig i dag. Først tæt på godset, en flok gæs, som lettede da de så skyggen af mig. Så efter skoven hele to marker på hver sin side af vejen. Krager. Lutter sorte krager. De tog ikke notits af mig. Hævede ikke en gang hovedet. Nærmest ignorerende at jeg kom forbi, jeg er trods alt den største. Fik lige et lille gys med en hilsen fra ”Fuglene” Noget ildevarslende over hundredvis af sorte krager.

Lidt før jeg var tilbage, en hvid mark. Svaner. Masser af svaner græssende som kvæg på en grøn mark. Svanemark lige før parcelhuskvarteret starter. Der var måske hundrede. Det er mange, for de er store.

Fuglene havde organiseret sig i dag. Søgt sin type. Men det gør vi vel også, tænkte jeg på gennem parcelhuskvarteret, siden boligblokkene og til sidst alle ejerlejligheder på havnen, eller skulle vi kalde dem: Pensionistakvarier!

 

Kommentarer

  1. nike free
    20. Dec 2011 02:57
    1

    Når nogen kommer til skobutik med henblik på at købe nogle behagelige og gode sko det første navn, <a href="http://www.nikefreerun3.net" title="nike free">nike free</a>

Janus
Janus
Prøver at gå gennem livet med åbne øjne, vind i håret, smil på læben og appetit på nyt. Email: tankeblok@gmail.com

Kalender

« July 2018 »
MTWTFSS
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031 

Hvor kommer de fra?