Smartlog v3 » Min tankeblok » Hvornår starter livet? og så julemenuen.
Opret egen blog | Næste blog »

Min tankeblok

Tanker, overvejelser, oplevelser og meninger luftes offenligt

Hvornår starter livet? og så julemenuen.

15. Dec 2008 21:06, Janus

Nå så blev julefrokosten overstået og hverdagen trænger sig på. Drengene og jeg bruger en hel dag eller faktisk døgn på julefrokosten. Jeg kører/bliver kørt indtil byen. Har lavet mine huskesedler inden. Jeg står for maden, de andre plejer at hjælpe til og bagefter score billige point hos konen. Også helt i orden. To af drengene laver vist nok kun mad den ene gang efter vores julefrokost.

Efter handlen ind og en/to juleøl er det hjem til kaffe og æbleskiver. Og så starter turneringen. Alle mod alle i backgammon. Jeg har prøvet at vinde en del gange, men har forbud mod at tage pokalen med hjem!! Så laver vi mad, dvs. jeg laver mad og drengene drikker vin og hjælper lidt til. Et par stykker er ganske ferme.

Derefter spisning og diskussioner. Hoved temaer i år blev integration af muslimer( den blev lidt skinger ind i mellem) og om. Hvornår liver starter. Jeg er vist den ældste og mit bud var:

 

En katolik, en protestant og en jøde diskuterede, hvornår livet starter.

 Katolikken sagde: I det øjeblik sædcellen trænger ind i ægget, er livet helligt og dyrebart. I selv samme øjeblik, der starter livet.

Protestanten sagde: Nej, nej. Først i det øjeblik den lille menneskeunge kommer ud ad moderens skød. Slimet og skrigende med opspilede øjne og navlestrengen dinglende, der starter livet, først der.

Jøden sagde: Nej, nej livet starter først, når børnene er flyttet hjemmefra og hunden er død.

Nå, men efter spisning og snak ryddes der op, og så er det i byen. Vi kom sent hjem og vågnede ved middagstid. Ikke særligt smukke. Og så har jeg lovet drengene lige at repeterer, hvad det nu var, at de fik. Så her kommer menuen:

Sushi med wasabi og soya ( husk, hvis der er fisk i, skal det være super friskt)

Majsskaller med gedeost og spinat. ( Tortillaer skåret i kvarte, lagt i form to og to. 6 æg rørt med en hel gedeost, spinat, revet muskatnød og røget skinke)

Sammenkogt kød i Guinness og butterdejslåg. ( Oksestrimler med alle mulige grøntsager kogt i tre timer i tomater og øl. Portionsanret og læg låg på og ind i ovnen, husk laurbærblade og frisk oregano)

To oste og portvin. ( husk ud ad køleskabet længe inden de skal spises.)

Vi blev meget mætte. Og jeg vandt ikke pokalen.

 

 

Kommentarer

  1. nike free
    20. Dec 2011 02:51
    1

    Når nogen kommer til skobutik med henblik på at købe nogle behagelige og gode sko det første navn, <a href="http://www.nikefreerun3.net" title="nike free">nike free</a>

Janus
Janus
Prøver at gå gennem livet med åbne øjne, vind i håret, smil på læben og appetit på nyt. Email: tankeblok@gmail.com

Kalender

« April 2018 »
MTWTFSS
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30 

Hvor kommer de fra?