Smartlog v3 » Min tankeblok » Om at køre i samme spor
Opret egen blog | Næste blog »

Min tankeblok

Tanker, overvejelser, oplevelser og meninger luftes offenligt

Om at køre i samme spor

8. Jan 2009 13:42, Janus

Mountainbiken blev luftet i går eftermiddags. På de øde områder bag skoven langs kysten. Vidder, der sjældent er besøgt af andre end en rekognoscerende traktor i ny og næ.

Solen blændende skarp, skyggerne lange, luften frostklar, stierne bomhårde, tyndt lag sne dækkende alt, søerne frosne, fugle, knortegæs, måske, i kolonner, dådyr i flok, scenen sat for en smuk tur i stilhed og skønhed.

Efter de første forceringer over et par knolde, opdager jeg et cykelspor. Hov, hvad er nu det. Der plejer ikke at komme andre her. Det er mit hemmelige område. Jeg følger sporene, kører ad kendte stier og spor. Lige op over volden, ned over den frosne mose. Det er mærkeligt, nøjagtigt den rute jeg plejer at køre på den her årstid, når det er frostvejr.

Lidt ærgerlig over den fremmedes indtrængen på mine definerede enemærker beslutter jeg at køre op på diget for at nyde udsigten, som jeg gjorde sidste gang lige efter Nytår. De fremmede spor går også derop. Jeg pruster over opkørslen og stiger af, ser det blå vand omkranset af himlen, og en uendelig klar udsigt, selv langt væk står detaljer klart.

Jeg ser på diget, der er gule huller i sneen, lige her hvor jeg står. Jamen jeg gulnede jo også sneen, sidst jeg var her overmandet af trangen. Jamen det er jo mig selv. Mine egne spor, jeg har fulgt. Mine egne spor, der stadig står tydeligere her flere dage efter.

Således lettet over mine enemærker er bevarede, men også foruroliget over at køre i egne spor uden at vide det.

Det må jeg tænke videre over, om det gælder i andre situationer også.

 

Kommentarer

  1. nike free
    20. Dec 2011 02:50
    1

    Når nogen kommer til skobutik med henblik på at købe nogle behagelige og gode sko det første navn, <a href="http://www.nikefreerun3.net" title="nike free">nike free</a>

Janus
Janus
Prøver at gå gennem livet med åbne øjne, vind i håret, smil på læben og appetit på nyt. Email: tankeblok@gmail.com

Kalender

« June 2018 »
MTWTFSS
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 

Hvor kommer de fra?